Hotelbeveiliging

DEV Hotelbeveiliging

DEV Security heeft zijn pakket aan diensten gericht op uw branche verder ontwikkeld en opgesplitst. Hotelbeveiliging is een van de discipline die wij goed beheren en verder willen brengen met de expertise, inzet, kennis en techniek van aanpak die ons als uitgesproken naam anders maakt en net even uniek.

Vanuit professionele hotel- hospitality view is een onderscheidende branche gerelateerde inzet een belangrijke standpunt geworden. DEV Security officers zijn hiervoor speciaal opgeleid in het voorkomen en vroegtijdig optreden bij ongewenste situaties. Ongewenste situaties kunnen zijn, zoals: overlast(binnen en buiten), vandalisme en diefstal. De officers zijn getraind om vroegtijdig signalen op te vangen die ervoor zorgen om ongewenste situaties te voorkomen en daarmee alles in harmonie te laten verlopen, waarbij anderen geen overlast hier aan overhouden.

Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek om alle gemak en veiligheid van uw hotel(keten) te bespreken.

Voor meer informatie over onze diensten over hotelbeveiliging? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

placeholder