Evenementen & Horeca

DEV Evenementen & Horeca

Het ontstaan van DEV Security, meer dan een alleen maar beveiliging voor de partners. In de regio waarin DEV Security zich bevindt ook tevens het gezicht als het gaat om veilig door de evenementen heen fietsen of gezellig een club bezoeken naar keuze of wat je hart wilt. Aan de deur is een DEV Security beveiligingsbeambte te herkennen aan zijn houding, code waar hij of zij voor staat.

Een optimale veiligheid voor de gasten/bezoekers van een evenement of een club in de regio. Evenementen bureaus, congressen, bedrijfsactiviteit, of een ad hoc bijkomstigheid, alles draait om veiligheid als routeplanner bij de hand te nemen en zorg te dragen voor een nette uitstraling die door de organisatoren verwacht wordt. Hierbij is juiste inzet van het personeel, bereik, grootte van een evenement, verwachte aantal bezoekers, plattegrond en nog meer cijfers een belangrijke lijddraad om een juiste pakket aan te bieden die overeenkomt met uw wensen en behoefte. Hiervoor bent u op de juiste adres kunnen we rustig zeggen. We worden regelmatig door verschillende gemeenten ingeboekt voor ad hoc situaties, belangrijke gebeuren waarbij een deskundig persoon bestaande uit diverse specialisten sneller en efficiënter op kunnen treden.

Wij bieden totale oplossingen hiervoor onder andere beveiligingsbeambte, hondenbrigade en eventueel verkeersregelaars om het logistiek goed te laten verlopen.

Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek om alle gemak en veiligheid voor uw evenement en/of horeca te bespreken.

Voor meer informatie over onze diensten voor evenement en/of horeca? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak.

placeholder

placeholder